Senaste

 • News

  Telekområdgivarna föreslår ändring av e-handelslagen

  Telekområdgivarna föreslår en ändring av e-handelslagen angående informationskravet på att ange en öppen e-postadress till kundtjänst. Tekniken har utvecklats sedan lagen infördes, och nya smidiga kontaktvägar har skapats. Förslaget är att operatörerna ska kunna välja andra elektroniska kontaktvägar än e-post för kundkontakt.

  2024-06-19
 • News

  Semestra smart i sommar och undvik dyra roamingöverraskningar

  Semestra smart på utlandssemester i sommar! Roaming kan vara kostsamt. Se till att använda en annan operatörs nät endast inom EU. Kontrollera kostnadskontroll, månadstak och datum för att undvika dyra överraskningar. Läs noga villkoren för utlandspaket och spärra om din telefon blir stulen. Ta reda på roamingreglerna för ditt abonnemang!

  2024-06-14
 • News

  Varningstecken att vara uppmärksam på för att undvika bedrägerier

  Varningstecken för att undvika bedrägerier med telefonsamtal från falska telekomoperatörer. Tips för att identifiera bluffar, som att kolla namnet på företaget online och undvika avtal med höga kostnader. Om personuppgifter lämnats ut, polisanmälan och kontakt med bank rekommenderas. Kontakta Telekområdgivarna för hjälp och mer information.

  2024-05-28