VARNING! Vi har sett falska fakturor där vårt namn och adress förekommer, detta är polisanmält. Det förekommer också att personer ringer upp och påstår sig ringa från Telekområdgivarna och ska sälja något eller "hjälpa till" med olika tjänster. Vi vill varna för att ingå avtal med dessa eller betala fakturor, då vi ALDRIG säljer något eller fakturerar konsumenter!

Telekområdgivarnas webbplats för opartisk och kostnadsfri konsumentrådgivning om fiberanslutning

Om du inte betalar

Om du inte betalar fakturan i tid så kan det innebära att du får en påminnelse eller att fakturan går till inkasso.

Om du inte betalar

Om du inte betalar fakturan i tid så kan det innebära att du får en påminnelse eller att fakturan går till inkasso. Detta betyder ofta att fakturan blir dyrare eftersom det tillkommer kostnader för denna hantering. Till slut kan fakturan hamna hos Kronofogden.

Om det är fel på din faktura så har du emellertid rätt att klaga på fakturan. Du måste då ta kontakt med leverantören och berätta vad som är fel.

Ibland blir det också fel i leverantörens system vilket kan betyda att leverantören missar att ta betalt för ett belopp tidigare. Leverantören kan ha rätt att ta betalt för det de missat - efterdebitera dig - för detta i upp till tre år.