Senaste

 • Pandemiåret 2020 har krävt stabil uppkoppling

  Under 2020 ser vi hur det blivit viktigare med fungerande kommunikationstjänster. Allt fler jobbar och studerar hemifrån, många är isolerade och har varit extra beroende av digitala tjänster för att ha kontakt med omvärlden. Ett vanligt klagomål har därför varit problem med ljud- och bildstörningar, instabil bredbandsuppkoppling och konsumenter som har problem att ringa ut eller ta emot samtal.

  2021-02-22
 • VARNING FÖR BEDRÄGERIER!

  Bedrägeriförsök pågår hela tiden i samhället. Ofta utger sig bedragarna för att komma från ett företag eller organisation som de vet att mottagaren har förtroende för. Det har till exempel förekommit att bedragare använt Telekområdgivarnas logotyp och låtsas att vi är avsändare.

  2021-02-01
 • Nu öppnas dörren till det digitala Europa

  Telekområdgivarna är stolta över att som enda NGO vara en del av digitaliseringen av Europa genom portalen Your Europe, en gemensam digital ingång för EU-medborgare till Sverige. Portalen innehåller bland annat information om vilka regler som gäller om du vill arbeta, studera på universitet eller vad som gäller om du bli sjuk i ett annat EU-land.

  2020-12-14