Senaste

 • Nyheter

  ​Telekområdgivarna säger upp avtalet med 0700 Sverige AB

  Telekområdgivarnas styrelse har den 8 december 2016 för första gången beslutat att säga upp avtalet med en deltagande operatör – 0700 Sverige AB. Styrelsen har valt att säga upp avtalet bland annat med anledning av en dom meddelad den 28 september 2016 av Stockholms tingsrätt (Patent- och marknadsdomstolen).

  2016-12-19
 • Nyheter

  ​Arbetet mot oseriös försäljning utökas

  Sedan 2015 har de största nätägande teleoperatörerna haft en gemensam handlingsplan mot oseriös telefonförsäljning av abonnemang. Operatörerna har nu enats om att utöka detta arbete. Nu omfattas även försäljning till enskilda näringsidkare och annan försäljning än telefonförsäljning (till exempel försäljning i gallerior).

  2016-12-06
 • Nyheter

  Mobiltäckningen till och med bättre än kartorna visar

  Operatörerna redovisar nu sin täckning på ett liknande och jämförbart sätt och kan nu enligt både PTS och Konsumentverket ses som god vägledning för konsumenter. Telekområdgivarna har också sett en kraftig minskning av antalet klagomål på mobiltäckning, så sammantaget ser vi mycket positivt på den här typen av samarbeten för att göra telekommarknaden bättre för konsumenterna.

  2016-12-01
 • Nyheter

  ​Sveriges bästa konsumenter?

  På Internetdagarna kommer Telekområdgivarna att att hålla ett spännande pass och vi har bjudit med oss IT&Telekomföretagen och KTH.

  2016-11-17