Senaste

 • Pressmeddelanden

  Telekområdgivarna 15 år!

  Sedan 2006, i 15 år, har vi nu svarat i telefon och på mejl från konsumenter för att ge råd och vägleda om problem och frågor. Vi har drivit på förbättringar på telekommarknaden, följt upp hur lagar och regler har ändrats, skapat förändring där vi sett att det finns brister. Vårt mål har varit, och är, att göra konsumenterna till bättre konsumenter och operatörerna till bättre operatörer.

  2021-10-11
 • Pressmeddelanden

  Bedrägerier - ett allt större problem

  Telekområdgivarna har kunnat se klagomål som rör bedrägerier där konsumenter genom att klicka på länkar i falska sms-meddelanden verkar ha fått in skadlig programvara i mobiltelefonen som orsakat utlandstrafik med höga kostnader som följd. För mobila tjänster får vi in allt fler klagomål som rör tvister om förbrukning, samtal, sms och data.

  2021-05-24
 • Pressmeddelanden

  Pandemiåret 2020 har krävt stabil uppkoppling

  Under 2020 ser vi hur det blivit viktigare med fungerande kommunikationstjänster. Allt fler jobbar och studerar hemifrån, många är isolerade och har varit extra beroende av digitala tjänster för att ha kontakt med omvärlden. Ett vanligt klagomål har därför varit problem med ljud- och bildstörningar, instabil bredbandsuppkoppling och konsumenter som har problem att ringa ut eller ta emot samtal.

  2021-02-22