Pressmeddelanden

 • Pressmeddelanden

  Pandemiåret 2020 har krävt stabil uppkoppling

  Under 2020 ser vi hur det blivit viktigare med fungerande kommunikationstjänster. Allt fler jobbar och studerar hemifrån, många är isolerade och har varit extra beroende av digitala tjänster för att ha kontakt med omvärlden. Ett vanligt klagomål har därför varit problem med ljud- och bildstörningar, instabil bredbandsuppkoppling och konsumenter som har problem att ringa ut eller ta emot samtal.

  2021-02-22
 • Pressmeddelanden

  Nu öppnas dörren till det digitala Europa

  Telekområdgivarna är stolta över att som enda NGO vara en del av digitaliseringen av Europa genom portalen Your Europe, en gemensam digital ingång för EU-medborgare till Sverige. Portalen innehåller bland annat information om vilka regler som gäller om du vill arbeta, studera på universitet eller vad som gäller om du bli sjuk i ett annat EU-land.

  2020-12-14
 • Pressmeddelanden

  Telekområdgivarna uppmanar: Läs alltid igenom avtal innan du signerar!

  Den 1 september blir det krav på att alla avtal där konsumenten rings upp via telefon ska bekräftas skriftligt efter säljsamtalet. Syftet är att stärka skyddet för konsumenter, men Telekområdgivarna vill påpeka att det finns en risk att istället vilseledas att ingå skriftliga avtal med höga kostnader.

  2018-08-25