Pressmeddelanden

 • Pressmeddelanden

  Bedrägerier - ett allt större problem

  Telekområdgivarna har kunnat se klagomål som rör bedrägerier där konsumenter genom att klicka på länkar i falska sms-meddelanden verkar ha fått in skadlig programvara i mobiltelefonen som orsakat utlandstrafik med höga kostnader som följd. För mobila tjänster får vi in allt fler klagomål som rör tvister om förbrukning, samtal, sms och data.

  2021-05-24
 • Pressmeddelanden

  Pandemiåret 2020 har krävt stabil uppkoppling

  Under 2020 ser vi hur det blivit viktigare med fungerande kommunikationstjänster. Allt fler jobbar och studerar hemifrån, många är isolerade och har varit extra beroende av digitala tjänster för att ha kontakt med omvärlden. Ett vanligt klagomål har därför varit problem med ljud- och bildstörningar, instabil bredbandsuppkoppling och konsumenter som har problem att ringa ut eller ta emot samtal.

  2021-02-22
 • Pressmeddelanden

  Nu öppnas dörren till det digitala Europa

  Telekområdgivarna är stolta över att som enda NGO vara en del av digitaliseringen av Europa genom portalen Your Europe, en gemensam digital ingång för EU-medborgare till Sverige. Portalen innehåller bland annat information om vilka regler som gäller om du vill arbeta, studera på universitet eller vad som gäller om du bli sjuk i ett annat EU-land.

  2020-12-14